Film finder app

Plaats reactie
wuppy29
Figurant
Figurant
Berichten: 1
Lid geworden op: 16 okt 2013 13:49

Film finder app

Bericht door wuppy29 » 16 okt 2013 13:52

Een korte tijd geleden heb ik een app uitgebracht op de Andriod markt op het gebied van films genaamd Film finder. Film finder is een Nederlandse app waarin je kan vinden welke films er vandaag en morgen op tv komen. Daarnaast kan je ook je eigen filmtips vinden.
De filmtips zijn gebaseerd op interesses die je bij het voor het eerst opstarten van de app kan instellen. Daarnaast worden ze ook verbeterd en aangepast aan de manier waarop jij de app gebruikt. Als jij in eerste instantie zegt dat je het genre komedie niet geweldig vindt (een zesje) maar blijkt dat je toch wel vaak zulk soort films bekijkt, of dat nou is voor jezelf of voor anderen, zal de app meer resultaten van dit genre vinden. Je kan ook zien welke genres je nou eigenlijk het meeste bekijkt en als je het er niet mee eens ben kan je ze altijd op nul zetten.
Ik zou graag willen weten wat jullie van deze app vinden. Wat moet ik er bijvoorbeeld aan toevoegen, wat ziet er wel goed uit, wat niet, wat is slecht etc. Aangezien dit een forum is voor mensen die van films houden leek dit mij een perfecte plek om het te vragen.
De app kan je hier vinden: https://play.google.com/store/apps/deta ... nder&hl=nl

De app is gemaakt met de filmtotaal api.

Plaats reactie