Battle SF Bad Guys HF 3.2: Alien vs Darth Vader

Raad de screenshot, de filmquote en welke games er verder nog worden verzonnen.
Gesloten
Gebruikersavatar
gert
Oscar winnaar
Oscar winnaar
Berichten: 1789
Lid geworden op: 17 mei 2003 20:25
Locatie: De "Mediastad"

Bericht door gert » 26 jul 2004 21:25

JeXus schreef:NIet dat het nog heel veel uitmaakt, maarrrrrrr:

De zwart geklede en gehelmde opa met ademhalingsproblemen en een zwaar troetelbeertjes gehalte had er natuurlijk allang uit moeten liggen in het gevecht tegen The Thing :x Dus dit keer stem ik dan ook op het andere ding: Alien Moge het zuur langzaam door Dark Helmet trekken en laat Alien daarna maar z'n variété act doen op Helmet's verrote, dampende, stinkende hoop ingewanden en 'what nots' !!!!!
Volgens mij ben je in de war: Alien moet tegen Lord Vader en the Force, niet tegen Dark Helmet en de Swartsch...

Gebruikersavatar
Zeurdoos
Regisseur
Regisseur
Berichten: 6377
Lid geworden op: 14 feb 2003 22:52
Locatie: Enschede
Contacteer:

Bericht door Zeurdoos » 26 jul 2004 22:08

Kijk, eindelijk eens een leuk gevecht.

Zoals altijd is er weer eens een Alien in een luchtschacht gekropen om daar oude omaatjes (wat die in luchtschachten doen weet ik ook niet) te laten schrikken en de zuurtegraad op peil te brengen. Dit keer heeft de Alien niet een simpel klein ruimte-roeibootje uitgezocht, maar de super stardestroyer van zijne slechtheid de Emperor zelf. Nu de Emperor zelf six feet under is (zie vorige battles), zwaait Darth Vader met de scepter.

Hij zet koers naar een nieuwe planeet om het plebs van de Dark Side te overtuigen, dat wil zeggen, het plebs van een andere planeet, want de beste manier om te overtuigen blijft het opblazen/afslachten/overheersen van een planeet en te zeggen "kijk, zo moet het dus niet, teken maar snel bij de Empire". Dit keer kiest hij voor een invasie, om z'n Stormkukels ook weer eens een verzetje te geven, alsook om de nieuwste ATAT's en ATST's te testen om te kijken of deze wél tegen een simpel touwtje kunnen (een van de verbeteringen is een schaar aan elke poot).

Met de stormtroopers weg is het ruim baan voor de Alien door de ellenlange luchtschachten en kruipruimtes die het ruimteschip bezit. Na een paar uur ronddwalen (kaartlezen is erg ongewoon bij Aliens) komt hij uiteindelijk bij een aantal levensvormen aan. Hij bijt door de roosters heen en ploft in de brug van de stardestroyer neer.

Daar is Darth net een officier aan het wurgen met de Force, iets wat eens in de zoveel tijd moet gebeuren om het moraal laag genoeg te houden. De overige officieren schrikken zich een ongeluk en grijpen snel naar hun laserpistooltjes en beginnen op de nog van de val bijkomende Alien te schieten. Helaas doen deze schoten niet al te veel schade en ligt binnen een tiental seconden heel de staf van de brug in kleine stukjes verspreid door de ruimte. Heel de staf? Nee, Darth Vader heeft zich met de Force van enige schade weten te beschermen (zelfs geen bloedspatje op z'n zwarte mantel).

De Alien wil dichterbij komen maar word tegen gehouden door een onzichtbare drukkracht. Machteloos tracht hij tegen de kracht in te lopen maar het mag niet baten.

Het is dat hij een masker draagt, maar anders kon men sinds lange tijd Darth Vader zien glimlachen. Langzaam trekt hij z'n lightsaber en loopt op de Alien af, nog steeds de Force gebruikend om de Alien op gewenste afstand te houden. Hij zwaait met z'n licht-zwaard en veroorzaakt een diepe wond bij de Alien...

Helaas voor Vader bestaat het bloed van de Alien uit zuur (dit had Darth kunnen weten door wat meer Sci-Fi's te kijken, maar gek genoeg houdt ie daar helemaal niet van). Uit de wond spuit het zuur in de rondte en treft Vader vol. Hij schreeuwt het uit en verliest even z'n concentratie voor een kort ogenblik. De Alien stond zich nog steeds tegen de Force te verzetten en merkt opeens dat de onzichtbare kracht er niet meer is. Woest zet hij de aanval in en scheurt de hulpeloze man aan kleine stukjes.

Alien gaat door!

Gebruikersavatar
El Chivo
Walk of Fame
Walk of Fame
Berichten: 10880
Lid geworden op: 01 nov 2003 13:28
Locatie: Leuven

Bericht door El Chivo » 26 jul 2004 22:46

WizardOfOss schreef:
van de 4 halve finalisten staat er uiteindelijk maar één volledig terecht, en da's de Alien. Vader had er idd tegen the Thing al uit moeten gaan, eigenlijk zelfs al tegen de Borg Queen. Preddie had nooit langs Smith mogen komen, en over Batty zullen we het maar helemaal niet hebben...

Alleen al om die reden verdient de Alien gewoon een finaleplaats, stemt dus allen Alien :T

Hier kan ik me eigenlijk wel in vinden. Alien
Rest er nog wat tijd voor een last-minute come-back?

Gebruikersavatar
Colonel_Kurz
Walk of Fame
Walk of Fame
Berichten: 30491
Lid geworden op: 29 dec 2002 11:59
Locatie: Utrecht
Contacteer:

Bericht door Colonel_Kurz » 26 jul 2004 22:53

Er resten nog zo'n 25 minuten, dus het zou in principe nog best kunnen.

Hé Zeur, je hebt vast een heerlijk weekend gehad, want je inspiratie vloeit duidelijk met bakken over het toetsenbord. :wink:

Ik moet me daar toch eens in gaan verdiepen, wat die oude omaatjes nou in zo'n schacht te zoeken hebben.

Gebruikersavatar
gert
Oscar winnaar
Oscar winnaar
Berichten: 1789
Lid geworden op: 17 mei 2003 20:25
Locatie: De "Mediastad"

Bericht door gert » 26 jul 2004 23:56

Ach, in Oktober staat Alien alsnog tegenover Predator
Afbeelding
vs
Afbeelding

Gebruikersavatar
therealalexander
Bijrol
Bijrol
Berichten: 18
Lid geworden op: 15 feb 2004 16:33
Locatie: Amsterdam

Bericht door therealalexander » 27 jul 2004 01:53

Stok schreef:
Colonel_Kurz schreef:
therealalexander schreef:Maar de aliens zijn en blijven eigenlijk primitieve beestjes die werken op hun instinct.... Geen wonder dat de predators ze ook "de baas" waren....(bij AVP ben ik wel pro-alien btw :P)
Wanneer was dat dan?
Hier bijvoorbeeld:

*plaatje*
precies :) , maar ik heb me nog niet echt verdiept in AVP (wil het leuk houden) maar wat ik had gehoord was dat dus dat die tempel een soort trainings kamp was voor predators, vechten tegen aliens, overleef je het? dan was je een echt warrior ..... ofzow :o

Gebruikersavatar
Pieternel
Regisseur
Regisseur
Berichten: 3586
Lid geworden op: 05 jun 2003 21:17
Locatie: Weesp
Contacteer:

Bericht door Pieternel » 27 jul 2004 05:44

Eindstand:
Alien 15 - Darth Vader 18

Darth Vader forced zich door tot de finale.

Kenji
Regisseur
Regisseur
Berichten: 6787
Lid geworden op: 25 sep 2002 15:34

Bericht door Kenji » 27 jul 2004 08:12

Pieternel schreef:Eindstand:
Alien 15 - Darth Vader 18

Darth Vader forced zich door tot de finale.
:lol:

Gebruikersavatar
Colonel_Kurz
Walk of Fame
Walk of Fame
Berichten: 30491
Lid geworden op: 29 dec 2002 11:59
Locatie: Utrecht
Contacteer:

Bericht door Colonel_Kurz » 27 jul 2004 13:30

Twee grote sci-fi villains ontmoetten elkaar in deze gedenkwaardige halve finale van de Battle of th Sci-Fi Baddies.

Toen Darth Vader erachter kwam, dat de Alien zich aan boord van zijn Star Destroyer bevondt, liet hij het schip ontruimen zodat hij zijn vijand alleen tegemoet kon komen. Hij verplaatst zich naar het gedeelte van het schip waar recentelijk nog een aantal stormtroopers en officieren het leven hebben gelaten door toedoen van deze nieuwe dreiging.

De Alien wist als kleine Alien een plekje te vinden op een schuttle te vinden, en zo belandde zij in de Super Star Destroyer. Aldaar vermoord zij een paar stormtroopers en officieren, waarna zij zich weer terugtrekt in een luchtschacht, klaar voor de volgende aanval. Als zij echter op zoek gaat naar nieuwe slachtoffers, vindt zij niemand meer. Lopend door de gangen vindt zij helemaal niets, totdat zij op een gegeven moment de hoek omdraait, en aan de andere kant van de gang een zwart figuur ziet staan.

Vader loopt door de gangen, hopend dat hij niet weer met een thing te maken heeft, want dat beest maakte zo'n smerige boel van zijn perfect schone ruimteschip. Dan ziet hij een zwart, groot, kwijlend figuur met lange tanden om de hoek komen lopen. Langzaam lopen ze op elkaar af, elkaar inschattend. Darth Vader rukt met zijn gedachten een stuk apparatuur van de wand af en slaat hiermee de Alien tegen de rechterborstkas. De Alien draait mee en geeft Vader onverwachts een klap met zijn staart. Vader is verrast maar gebruikt hetzelfde trucje als net nog een keer. Dit keer gebruikt hij echter twee grote brokstukken aan beide kanten, om te voorkomen dat de geschiedenis zich herhaalt.

Tevreden kijkt Vader toe hoe het de Alien duizelt en pakt zijn lichtsaber tevoorschijn om het karwei stijlvol af te maken. Uit het niets wordt hij echter opeens besprongen door de Alien. Vliegensvlug reageert Vader door de Alien een arm af te hakken. Alien springt krijsend van de pijn weg en kruipt in een gat in de muur, waar eerder één van die brokstukken zat, waarachter zich een schacht bevindt. Vader gooit zijn lightsaber nog achter de Alien aan en hakt een stuk van de staart van de Alien af.

Dan opeens ziet hij dat zijn mechanische rechterbovenarm door bijtend zuur verwijdert wordt. Hij brult het uit van de artificiële pijn en haalt zijn lightsaber weer terug naar zijn andere hand. Vader heeft nu genoeg van het gevecht, en dwars door de muur heen perst hij het hoofd van de Alien samen met de Force. De Alien komt gillend van de pijn de gang weer op gerent en probeert zich op Vader te storten, maar voordat dat haar lukt barst haar hoofd uit elkaar. Een paar spatten bloed landen nog op de borstkas van Vader, maar het mocht niet meer baten. Vader verwijdert met de Force het bloed van zijn lichaam en trekt zich terug om zichzelf te repareren. Aan de crew van het ruimteschip de taak om de hele gang (inclusief aanliggende schachten) te repareren.

Vader zal geheel verfrist en volkomen functionerend aan de finale beginnen!

(Het verloop van dit verhaal is gebaseerd op het verloop van de stemmen in deze battle)

Gebruikersavatar
therealalexander
Bijrol
Bijrol
Berichten: 18
Lid geworden op: 15 feb 2004 16:33
Locatie: Amsterdam

Bericht door therealalexander » 27 jul 2004 16:05

hoera! bravo! mooi gesproken :D

Gebruikersavatar
Bukowski
Regisseur
Regisseur
Berichten: 5591
Lid geworden op: 09 mei 2003 16:30
Locatie: Zwollywood

Bericht door Bukowski » 27 jul 2004 16:12

Colonel_Kurz schreef:Twee grote sci-fi villains ontmoetten elkaar in deze gedenkwaardige halve finale van de Battle of th Sci-Fi Baddies.
...
..
.
_O_ Zou me niks verbazen als Lucas na dit gelezen te hebben, besluit om er nog een deel eraan vast te plakken. :wink:

Gebruikersavatar
Vlappie
Hoofdrol
Hoofdrol
Berichten: 182
Lid geworden op: 26 mei 2004 19:53
Locatie: Groningen

Bericht door Vlappie » 27 jul 2004 16:16

Zou leuk zijn ja maarjah dat gebeurt niet haha

Gebruikersavatar
ThaClown
Hoofdrol
Hoofdrol
Berichten: 162
Lid geworden op: 16 mar 2004 13:53
Locatie: Amersfoort
Contacteer:

Bericht door ThaClown » 27 jul 2004 16:51

Lang leve VADER!!!!!

Gebruikersavatar
therealalexander
Bijrol
Bijrol
Berichten: 18
Lid geworden op: 15 feb 2004 16:33
Locatie: Amsterdam

Bericht door therealalexander » 27 jul 2004 16:53

Gezien Kurz beschreef hoe de alien aan boort kwam, beschrijf ik maar eens hoe Vader op een verlaten planeet kwam.

Het was inmiddels al 12 uur geleden sinds Vader uit een onbekende bron een tip had gekregen dat Luke zich zou bevinden op planeet Merderet. Merderet was een verlaten planeet, volledig bestaand uit bergen en grotten. Vele jaren geleden was er nog een erts operatie gaande maar toen de bergen gingen verzakken waren de organisaties al snel vertrokken.

Vader zat op zijn slagschip de Super-Class Star Destroyer, ook wel bekend als de Executor en ging tezamen met een dozijn stormtroopers en 1 officier afdalen naar de gegeven locatie op merderet. Eenmaal geland kreeg Vader voor de zoveelste keer een holografisch bericht van de emperor die kwam klagen hoe belachelijk hij het vond dat hij uit de wedstrijd lag en dat vader wel zn beste beentje voor moest gaan zetten om de eer van de sith hoog te houden. Geirriteerd geeft Vader het bevel aan zn troepen om alvast te verkennen, met 5 minuten zal hij zelf wel volgen dacht hij.

Na zo'n 7 vermoeiende minuten in gesprek te zijn geweest met de emperor zet hij de hologramofoon uit en gaat zelf de donkere grotten in, hij volgt het pad van de kleine lampjes die zijn aangezet door de 50 jaar oude generator als hij spontaan bericht krijgt van zn officieer: "Heer Vader, we zitten diep in de problemen, stuur versterking....*ruis* ik weet niet wat hier is maar iemand wacht ons *ruis* x-wing is gevonden maar hij was volledig naar de *ruis* Luke is allang ontsnapt stuur versterking nu *ruis* argh! wat was dat AHHHHHH! *ruis*"

Vader weet dat hij gezien Luke niet op merderet zat gewoon naar zn ship moest terug keren want hier had hij niks te zoeken...Echter Vader geniet wel van een kleine uitdaging en trekt nog dieper de donkere grotten in.

Na 3 minuten te hebben gelopen pikt hij een disturbance in the force op....ergens vanuit de schaduwen sluipt iets rond volledig gefocused op Vader. Vader besluit gewoon door te lopen en niet te laten blijken dat het wezen zn positie al lang verraden heeft. Het wezen volgt Vader nog 2 volle minuten waarna het grote sprong maakt vanuit de duisternis klaar om in 1x het hoofd van de man met de cape af te rukken. Vader draait zich om, strekt zn arm uit en met een simpele beweging hangt de gigantische slijmerige alien stil een slordige meter boven de grond.

De alien krijst het uit en begint woest om zich heen te spartelen, Vader leert het beest en lesje door hem nog wat strakker vast te laten zweven. Genietend kijkt hij toe hoe het beest door het dolle heen raakt totdat zn aandacht opeens weggetrokken was door wederom een prikkel. "Zow" dacht Vader, "Je bent niet alleen en hebt een vriendje mee genomen". In een rap tempo begint de 2e Alien zn stormloop op Vader, echter hij had het allang door en begint een reuzachtige rotsblokkenpartij met zn andere hand uit het plafond te trekken. De Alien hoorde het kraken van het steen en wist de eerste 3 brokken te ontwijken door opzij te springen, echter toen het 4e brok net op zn schedel terecht kwam en daardoor zn concentratie verloor, werden de overige 10-20 brokken hem helemaal teveel....kreunend lag de Alien bedolven onder een berg van steen.

Vader genoot zo erg van de nederlaag dat dit primitieve beest had geleden dat hij eventjes de zweepslag van de staart van de Alien in de lucht niet had aan zien komen. Vader vloog een meter of 5 naar achter waarna hij met wat behulp met de force over de grond gleed en in een mooie eind pose tot stilstand wist te komen. Vader had genoeg van dit stomme spel en zn humeur was dan ook naar de knoppen. Helaas was hij naast razend ook nog behoorlijk draaierig van de zojuist ontvangen klap in zn gezicht.

De 1e Alien was terwijl Vader zn evenwicht zocht, zelf ook weer op zn pootjes gekomen en na een aanloop van een paar meter begon ze te rennen alsof haar leven er vanaf hing. Vader trok in 1 beweging zn lightsaber uit zn zak, switched hem aan en gooide hem in een ronddraaiende zwiep richting het hoofd van de alien *zoef zoef zoef SLASH* Het hoofd vloog eraf en stuiterde door de grot, het lichaam echter kwam met een enorme smak op de grond en schoof nog enkele meters door maar kwam uiteindelijk naast Vader tot stilstand. Het bloed gutste eruit en wist behoorlijk Vaders mechanische arm en andere onderdelen te doen smeulen.

Vol woedde liep Vader langzaam maar zeker naar de Alien onder het steen, hij duwde de stenen met een single blow eraf, pakte de Alien op....en smeet haar meters door de kamer....hij genoot wel van een beetje wraak en herhaalde het nog 2 keer, waarna hij uiteindelijk haar strot afkneep, en het lijk bij haar vriendje dumpte....hij liep half de tunnel uit en liet de grond instorten....mopperend ging hij weer verder naar de Executor waar hij een flinke opknapbeurt wel kon gebruiken en besloot nooit meer een vijand te onderschatten.

Ik had oorspronkelijk ook nog een poging to een mindtrick erin willen duwen maar dit stukje is inmiddels al lang genoeg

Gebruikersavatar
Pieternel
Regisseur
Regisseur
Berichten: 3586
Lid geworden op: 05 jun 2003 21:17
Locatie: Weesp
Contacteer:

Bericht door Pieternel » 27 jul 2004 18:02

wat zitten jullie nou voor rare verhaaltjes te verzinnen in een "gesloten" topic :-?
Hebben juliie niets beters te doen :wink:

Gesloten