Mega Monster Mash - Battle Thread D

Raad de screenshot, de filmquote en welke games er verder nog worden verzonnen.
Gesloten
Gebruikersavatar
El Chivo
Walk of Fame
Walk of Fame
Berichten: 10880
Lid geworden op: 01 nov 2003 13:28
Locatie: Leuven

Mega Monster Mash - Battle Thread D

Bericht door El Chivo » 14 dec 2009 19:21

Battles die deze thread worden uitgevochten:

Tarantula - Gamera 1 - 11
Balrog - Clover 10 - 8
Bruce - Tanker Bug 1 - 11
Draak - Basilisk 10 - 3


De regels:

- Je stemt door je voorkeur dikgedrukt weer te geven. Doe je dat niet, dan is het aan mij (de organisator) om te interpreteren waarvoor je gestemd, en of je überhaupt gestemd hebt.
- Je kunt niet stemmen als je pas na 01-12-2009 geregistreerd staat
- Elke battle duurt 48 uur vanaf het moment dat deze geplaatst is. Stem je een minuut nadat de 48 uur verstreken zijn, dan telt je stem niet.
- Echter in het geval van een gelijkspel kan juist de eerstvolgende stem de doorslag geven. In zo'n geval wordt de lengte van de battle met één uur verlengd. Als er dan nog geen beslissing is gevallen, dan zal ik een muntje opgooien om de doorslag te geven.
- Om te kunnen stemmen in een battle moet je óf de films waarin de personages voorkomen gezien hebben, óf tenminste het profiel inclusief de beschrijving en de Youtube links bestudeerd hebben. De beschrijvingen daarbij kunnen spoilers bevatten.
- Als je niet kan stemmen en iemand wil machtigen, stuur mij daar dan een PB (persoonlijk bericht) over.


Suggestie:

- Het is gewenst om je stem te voorzien van argumentatie. Het wordt aangemoedigd om uitgebreide fantasievolle scenario’s te bedenken en aan de rest voor te leggen, en om op die van andere in te gaan. Dat is wat deze battles leuk en de moeite waard maakt.

Hoofdpagina Mega Monster Mash
Laatst gewijzigd door El Chivo op 23 dec 2009 18:52, 5 keer totaal gewijzigd.

Gebruikersavatar
El Chivo
Walk of Fame
Walk of Fame
Berichten: 10880
Lid geworden op: 01 nov 2003 13:28
Locatie: Leuven

Bericht door El Chivo » 14 dec 2009 19:21

Tarantula

Afbeelding

Film: Tarantula(1955)

Grootte: 100 voet (+/- 30 meter).

Beschrijving: De oversized tarantula uit de gelijknamige film is het resultaat van een bijzonder geslaagd experiment van Prof. Gerald Deemer.
Deze expert in mest- en voedingsstoffen ontwikkelde samen met zijn collega’s een nieuwe voeding, gebaseerd op een ammoniak-isotoop, die ervoor zorgde dat zijn testdieren in omvang groeiden. De tarantula, het specimen dat het langste aan de experimenten werd onderworpen ontsnapte bij een brand in het labo en bleef in vrijheid groeien tot een reusachtige spin.

De tarantula voedt zich zoals alle spinachtigen met kleinere wezens, die hij verteert door een oplossende vloeistof in zijn slachtoffer te spuiten, waarna er enkel nog het skelet overblijft.. Voor deze tarantula is het favoriete voedsel vee, maar ook mensen smaken hem wel. De tarantula is bijzonder sterk in het dreigend opduiken van achter een heuvelrug en net zoals de kleinere exemplaren heeft een tarantula geen schrik van grotere tegenstanders (zoals adders). Mensen zijn dan ook geen enkele partij voor hem. Met kogels en dynamiet krijgen de tarantula niet klein. Pas als de luchtmacht het grove geschut bovenhaalt en de napalmbommen inzet, moet de megaspin het onderspit delven.
vs.

Gamera

Afbeelding

Films: Gamera (1965)
Gamera vs. Barugon (1966)
Gamera vs. Gyaos (1967)
Destroy All Planets (1968)
Gamera vs. Guiron (1969)
Gamera vs. Jiger (1970)
Gamera vs. Zigra (1971)
Gamera: The Guardian of the Universe (1995)
Gamera: Attack of Legion (1996)
Gamera 3: The Awakening of Iris (1999)
Gamera the Brave (2006)

Grootte: Tussen de 60 en 80 meter lang

Beschrijving:

Gamera is een soort enorme schildpad. In tegenstelling tot gewone schildpadden kan hij echter op zijn achterpoten lopen. Als hij al zijn ledematen en zijn hoofd intrekt, kan hij vuur schieten uit zijn pootgaten en daardoor als een soort vliegende schotel rondvliegen. Vuur kan overigens ook uit zijn mond spuwen. Vuur en andere hete energiebronnen geven energie en kracht.

Gamera wordt niet voor niets “Gamera the Invincible” genoemd. Hij is nagenoeg onoverwinnelijk en conventionele wapens van mensen zoals raketten en geweren richten niets uit. Andere grote monsters hebben wel ontdekt dat zijn buik zijn zwakke plek is, maar daar compenseert Gamera voor met een verrassende snelheid en wendbaarheid.

Het vreemde is dat Gamera, ondanks zijn destructieve kant, zich al snel laat kennen als kindervriend, met als gevolg dat hij die door de jaren heen is gaan beschermen. Een vol kantoorbouw in de hens zetten met zijn vuuradem, geen probleem, maar als er een jochie van een vuurtoren valt redt de grote schildpad de jongen van een gewisse dood. Toch een klein hartje dus, in zekere zin.- geschreven door Colonel_Kurz –

Gebruikersavatar
Remon
Regisseur
Regisseur
Berichten: 9666
Lid geworden op: 16 jan 2007 18:49
Contacteer:

Bericht door Remon » 14 dec 2009 19:29

Een vuurspuwende schildpad tegen een groot uitgevallen spin...Gamera natuurlijk.

Gebruikersavatar
Sha
Walk of Fame
Walk of Fame
Berichten: 12747
Lid geworden op: 05 jun 2007 09:29
Locatie: Gouda

Bericht door Sha » 14 dec 2009 21:41

Ik denk dat de Gamera de grote spin met een paar klappen van z'n speelgoed trein wel aankan :)

Gebruikersavatar
patrob
Walk of Fame
Walk of Fame
Berichten: 12596
Lid geworden op: 11 jul 2007 12:04
Locatie: Hengelo
Contacteer:

Bericht door patrob » 14 dec 2009 21:51

Een strijd die van toevalligheden aan elkaar zal hangen. Weet Gamera z'n kwetsbare buik te beschermen tegen het gif van de tarantula, of zullen we zien welk skelet er overblijft als Tarantula klaar is met de weken delen?

Toch zet ik in op de schijnbaar hogere intelligentie van de vuurspuwende schildpad en ga ik ervan uit, dat hij z'n buik kan beschermen.

Gebruikersavatar
El Chivo
Walk of Fame
Walk of Fame
Berichten: 10880
Lid geworden op: 01 nov 2003 13:28
Locatie: Leuven

Bericht door El Chivo » 14 dec 2009 21:53

Gamera zit ganzenbord te spelen met enkele kinderen, in de schaduw van een grote berg; sneaky komt de tarantula aangeslopen van achter de bergrug, maar hij wordt verraden door de neerstortende rotsblokken. Gamera beschermt de kinderen met zijn schild en als de rotsblokken voorbijgerold zijn schiet hij in actie;

Hij trekt zijn poten in, kiest het luchtruim en terwijl de Tarantula achter de kinderen aangaat (Gamera is te groot voor hem, die verteert niet zo snel); neemt Gamera vanuit de lucht de tarantula onder schot. Spletter, splatsj, dag Tarantula.

Gebruikersavatar
JB
Walk of Fame
Walk of Fame
Berichten: 10317
Lid geworden op: 19 okt 2002 15:35

Bericht door JB » 14 dec 2009 22:16

Vind die Gemera maar een vervelend beest. Niet alleen is het een overmaatse schildpad die van kinderen houdt, nee hij moet ook nog eens vuur kunnen schieten uit zijn pootgaten (zijn wat?) waardoor hij ook nog eens als een soort vliegende schotel kan rondvliegen. Oh ja, vuur kan deze Stoffel op steroïden overigens ook uit zijn mond spuwen. Bah, geef me dan maar een eerlijk gemanipuleerde Tarantula. Als kogels en dynamiet de spin niet wten te deren, zal het vuur dat de schildpad uit een willekeurige lichaamsopening weet te spuiten dat al helemaal niet, tegen een goed gerichte kledder zuur zal het schild echter weinig weerstand kunnen bieden.

Gebruikersavatar
Tasslehoff_Burrfoot
Regisseur
Regisseur
Berichten: 4217
Lid geworden op: 25 sep 2006 20:29
Locatie: Eindhoven

Bericht door Tasslehoff_Burrfoot » 14 dec 2009 23:17

Gemera gaat gewoon even op dat spinnetje zitten, even uitrusten voor een echte challenge.

Gebruikersavatar
Colonel_Kurz
Walk of Fame
Walk of Fame
Berichten: 30491
Lid geworden op: 29 dec 2002 11:59
Locatie: Utrecht
Contacteer:

Bericht door Colonel_Kurz » 15 dec 2009 00:06

JB schreef:Als kogels en dynamiet de spin niet wten te deren, zal het vuur dat de schildpad uit een willekeurige lichaamsopening weet te spuiten dat al helemaal niet, tegen een goed gerichte kledder zuur zal het schild echter weinig weerstand kunnen bieden.
De Tarantula ging ten onder aan napalmbommen. Aan vuur dus, eigenlijk. Atoomwapens richten niets uit tegen het schild van Gamera, hij krijgt er alleen maar energie van. Wat moet een beetje zuur dan nog uithalen? Een beetje jeuk misschien?

En wat betreft die pootgaten: ik kon even geen goed woord vinden. Hoe noem je de holte die ontstaat als een schildpad zijn poten intrekt? En hoezo eerlijk gemanipuleerd? Gamera is prehistorisch!

Gebruikersavatar
JB
Walk of Fame
Walk of Fame
Berichten: 10317
Lid geworden op: 19 okt 2002 15:35

Bericht door JB » 15 dec 2009 00:17

Een aanval met napalmbommen is natuurlijk van een heel andere orde dan die van een een vuurspugertje, ik zie die opgevoerde schilpad van jou in ieder geval geen Apocalypse Now op onze geleedpotige loslaten. Kan die nog zo'n handige multifunctionele gaten in z'n woondoos hebben, veel indruk maakt dit overgefantaseerde mormel niet op me.

Gebruikersavatar
Colonel_Kurz
Walk of Fame
Walk of Fame
Berichten: 30491
Lid geworden op: 29 dec 2002 11:59
Locatie: Utrecht
Contacteer:

Bericht door Colonel_Kurz » 15 dec 2009 00:25

Dat laatste verbaast me niets van jou komende, maar wat kan zo'n spinnetje nou uitrichten tegen dit monster? En dat wat jij niet ziet, heb ik 'm gewoon zien doen. En niet tegen een kleine surferscommune, nee, gewoon een hele stad. Gamera grijpt dat spinnetje gewoon bij zijn hoofd en perst het samen of gaat er op zitten zoals Tasslehoff al aangeeft. Of hij trekt de mond open à la King King en rukt dat hoofd open, of trekt de bek open en blaast er zijn dodelijke vuur in en roostert de spin van binnen.

Gebruikersavatar
ErikSchierboom
Regisseur
Regisseur
Berichten: 9083
Lid geworden op: 12 sep 2004 19:45
Locatie: Nijmegen
Contacteer:

Bericht door ErikSchierboom » 15 dec 2009 09:01

Gamera pakt die Tarantula beet om hem ongenadig hard de nek om te draaien.

Gebruikersavatar
dragonspirit
Oscar winnaar
Oscar winnaar
Berichten: 2876
Lid geworden op: 12 feb 2007 15:27
Locatie: Den Bosch

Bericht door dragonspirit » 15 dec 2009 09:57

Gamera en dat is really no contest...

Gebruikersavatar
Kyrill
Walk of Fame
Walk of Fame
Berichten: 14784
Lid geworden op: 14 nov 2006 00:35
Locatie: Den Haag

Bericht door Kyrill » 15 dec 2009 11:17

Gamera zie ik wel heel ver komen..

Gebruikersavatar
Rem
Regisseur
Regisseur
Berichten: 7396
Lid geworden op: 18 mei 2008 18:07
Locatie: ‘s-Hertogenbosch

Bericht door Rem » 15 dec 2009 11:34

Gamera een schildpad met verrassende snelheid en wendbaarheid. :)
veel groter, sterker dan de spin.

Gesloten