Youtube doet het niet, gezever over flashplayer...

Plaats reactie
Gebruikersavatar
PascalE
Walk of Fame
Walk of Fame
Berichten: 11799
Lid geworden op: 24 jan 2007 17:23
Locatie: Schijndel/Utrecht
Contacteer:

Youtube doet het niet, gezever over flashplayer...

Bericht door PascalE » 30 mei 2007 19:52

Ik heb een probleempje (aangezien het met filmpjes kijken op internet te maken heeft lijkt me dit de beste plaats:P). Iedere keer als ik youtube opstart wil hij een nieuwe 'flashplayer' hebben, dus ik braaf naar (k*t) adobe en probeer dat ding te installeren, een ladend filmpje komt.... en dan schakelt hij over naar een nieuwe pagina met informatie die er op wijst dat hij (lijkt me) goed is geinstalleerd maar ik zie niks van DONE ofzo. En dit blijft zo... Wie kan me helpen :D

Gebruikersavatar
Klefbeer
Filmster
Filmster
Berichten: 420
Lid geworden op: 05 mei 2006 07:46

Bericht door Klefbeer » 28 aug 2007 15:59

Is dit je eigen PC en ben je ingelogd als administrator?

Gebruikersavatar
PascalE
Walk of Fame
Walk of Fame
Berichten: 11799
Lid geworden op: 24 jan 2007 17:23
Locatie: Schijndel/Utrecht
Contacteer:

Bericht door PascalE » 28 aug 2007 19:35

Klefbeer schreef:Is dit je eigen PC en ben je ingelogd als administrator?
Snelle reactie :P Het is mijn eigen PC en ik ben niet als 'administrator' als zodanig ingelogd maar ik heb wel alle functies bij mijn account aantstaan. Ik heb het probleem opgelost door Mozilla Firefox, raar genoeg doet hij het daar wel mee.

Gebruikersavatar
Klefbeer
Filmster
Filmster
Berichten: 420
Lid geworden op: 05 mei 2006 07:46

Bericht door Klefbeer » 28 aug 2007 19:46

PascalE schreef:
Klefbeer schreef:Is dit je eigen PC en ben je ingelogd als administrator?
Snelle reactie :P Het is mijn eigen PC en ik ben niet als 'administrator' als zodanig ingelogd maar ik heb wel alle functies bij mijn account aantstaan. Ik heb het probleem opgelost door Mozilla Firefox, raar genoeg doet hij het daar wel mee.
LOL 30 mei, ik zie het nu pas. :P

Toevallig heb ik op deze PC een beetje hetzelfde probleem: Youtube filmpjes geven bij mij onder IE geen geluid, maar onder Mozilla wel. Helaas heb ik op deze PC niet de rechten om eea aan te passen, dus hier doen we het ook maar mee. ;)

Gebruikersavatar
Legend
Filmster
Filmster
Berichten: 257
Lid geworden op: 24 jan 2008 22:29

Bericht door Legend » 05 feb 2008 14:41

Enorme Kick.

Ik heb nu precies hetzelfde probleem. Weet iemand hier een oplossing voor ? Met mozilla werkt het ook nog niet...

Gebruikersavatar
Ayciro
Oscar winnaar
Oscar winnaar
Berichten: 1942
Lid geworden op: 06 apr 2005 10:33
Locatie: Wieringen

Bericht door Ayciro » 05 feb 2008 16:26

Hoi zelfde probleem of vergelijkbare problemen heb ik op kunnen lossen.
Ik ga er nu van uit dat je IE 7 gebruikt.
Probeer eerst dit:
Heb je security programma's geïnstalleerd zoals Norton (ad blocker), wat gebeurt er als je deze uitschakelt?
Wat is de security level van je IE, is deze hoog dan kan het zijn dat het uitvoeren van scripts is uitgeschakeld.
Dit kun je controleren bij Extra ->Internetopties ->Beveiliging knop Aangepast Niveau.
Als je de security settings op normaal niveau zet dan zou het moeten werken, in sommige gevallen moet je de pc opnieuw opstarten, en soms springt hij weer terug naar de oude te strenge settings (gebeurt dat dan heb ik hier ook een oplossing voor).

Helpt dit allemaal niet, probeer dan onderstaand:

Uninstall alles van Adobe (via de uninstaller op hun site) maar verwijder ook alle Java software (in veel gevallen moest ik ook Real Player verwijderen).
Controleer via een search of echt alle bestanden weg zijn.
Flash bestanden staan hier: C:\WINDOWS\system32\Macromed\Flash
Daarna heb ik nog een registry cleaner gebruikt en de pc opnieuw opgestart.

Installeer vervolgens alles met de Internet Security uit en genoeg rechten.
Eerst Adobe en dan Sun Java.

I have more tricks on my sleeve if this does not work out.

Gebruikersavatar
Legend
Filmster
Filmster
Berichten: 257
Lid geworden op: 24 jan 2008 22:29

Bericht door Legend » 05 feb 2008 22:49

Vertel de rest ook maar .... stom gebeuren.

Gebruikersavatar
Ayciro
Oscar winnaar
Oscar winnaar
Berichten: 1942
Lid geworden op: 06 apr 2005 10:33
Locatie: Wieringen

Bericht door Ayciro » 06 feb 2008 22:36

Ok nu heb ik toch wel meer info nodig.
Doen alleen de flash filmpjes van Youtube het niet, of kun je ook van andere sites flash filmpjes of flash games niet afspelen.
Met Firefox werkt hij ook niet vertelde je me, krijg je daar een andere foutmelding?
Heb je Windows XP of Vista?
Probeer je het thuis of op je werk, bij sommige bedrijven is het niet mogelijk dat soort filmpjes te kijken.
Als je het thuis probeert, heb je dan iets van een thuisnetwerk?
Als je weet waar je de computerlogboeken staan, zie je daar dan rare event id's tussen staan.
Hoe meer info hoe beter.

Gebruikersavatar
Legend
Filmster
Filmster
Berichten: 257
Lid geworden op: 24 jan 2008 22:29

Bericht door Legend » 06 feb 2008 23:16

Thuis pc.
Alleen op de youtube site doen de filmpjes het niet
Heb thuis een netwerk.
Ik krijg bij firefox gewoon te zien dat ik adobe moet installeren
Heb XP

Plaats reactie