Respect

Bespreek het actuele nieuws.
Gebruikersavatar
emperor
Walk of Fame
Walk of Fame
Berichten: 17461
Lid geworden op: 29 mei 2003 18:51

Bericht door emperor » 29 nov 2007 18:06

tja respect..als je kan aanemen dat niet iedereen hetzelfde is of denkt, er andere gewoontes op nahoud of er misschien anders uitziet of een ander geloof heeft zonder jalours te worden, dan zijn we al een heel stuk verder, ik zou nooit iemand vertellen wat die wel of niet mag doen, zolang het een ander niet schaad, of waarin die wel of niet moet geloven zonder iemand anders dat geloof op te dringen.

Geloof zit in jezelf, en je hebt helemaal niemand anders nodig om dat te kunnen ontdekken, geen pastoor, kerk, moskee of wat ook, maar dat is slechts mijn visie, voor wat het waard is.

Gebruikersavatar
Ann McDunn
Walk of Fame
Walk of Fame
Berichten: 19336
Lid geworden op: 23 aug 2003 12:56
Locatie: Buitenpost
Contacteer:

Bericht door Ann McDunn » 11 dec 2007 21:06

Dief slaat toe op Miljonair FairEen dief heeft de ideale plek gevonden om toe te slaan: op de Miljonair Fair in Amsterdam.


Rijkste rijkenTijdens het evenement - waar de rijkste rijken als vliegen op de stroop op af komen - worden de duurste producten te koop aangeboden, van luxe jachten tot handzamere kostbaarheden die gemakkelijk weg te grissen zijn.
Gouden greepDe dief, die tot nu toe voortvluchtig en nog onbekend is, wist de hand te leggen op 18 kostbare aanstekers van het merk Dunhill, die ergens in een tas rondslingerden. Een gouden greep, want de gezamenlijke waarde van de aanstekers wordt geschat op ruim een ton.


Deze dief toonde in ieder geval respect voor de armen. :D

Plaats reactie