Pagina 1 van 1

2 films zoek ik de titel van

Geplaatst: 21 apr 2012 11:52
door gerry55
1: het begin van de film:vrouw steekt over,ik geloof dat ze zwanger was, hij staat op het balcon en kijkt naar zijn vrouw die voor zijn ogen dood wordt gereden, hij gaat op zoek naar haar moordenaar en komt erachter dat de desbetreffende auto meerdere slachtaoffers maakt, die man is geloof ik gehandicapt, dus zijn lichaam bestaat uit meerdere hulpstukken en gebruikt dus zijn auto als wapen.
2:archeologen vinden na graafwerkzaamheden een brilletje van deze tijd, zeer vreemd,dus ik denk dat je ook in die film naar een andere tijd ga.

Re: 2 films zoek ik de titel van

Geplaatst: 21 apr 2012 12:23
door Mark
2 klinkt als Timeline, met Paul Walker.

Re: 2 films zoek ik de titel van

Geplaatst: 21 apr 2012 13:59
door Rooster
1. Volgens mij is dat Highwaymen -> http://www.imdb.com/title/tt0339147/
2. Lijkt mij inderdaad ook Timeline

Re: 2 films zoek ik de titel van

Geplaatst: 21 apr 2012 17:45
door Dr. Strangelove
Grappig dat er bij dit soort vragen altijd een schaap en een haan rondcirkelen om zich wellustig op nieuwe schijnbaar hopeloze zoektochten te werpen.

Ik had ook een poging gedaan om de eerste film te vinden maar heb hierin gefaald.

Had je Highwayman wel eens gezien, Haantje?

Re: 2 films zoek ik de titel van

Geplaatst: 23 apr 2012 00:02
door Rooster
Dr. Strangelove schreef:Had je Highwayman wel eens gezien, Haantje?
Higwaymen heb ik voor zover ik weet niet gezien hoewel hij me na het zien van de trailer niet geheel onbekend voor kwam.
The Highwayman daarintegen kan ik me nog wel goed herinneren. Was een TV-serie over een stoere meneer in een futuristische zwarte vrachtwagen waarvan een deel ook als helicopter kon worden ingezet. Daarmee bestreed hij dan al het onrecht in de wereld enzo (je kent dat wel). Net zoiets als Michael Knight dus... maar dan met minder borsthaar

Dit is dus het karretje uit "The Higwayman" niet te verwarren met "Highwaymen"
Afbeelding

Het vinden van Higwaymen was overigens nog knap lastig. Via the keyword van IMDb kwam ik zo snel niet verder maar met google raakte ik op een gegeven moment (weet zo niet meer welke zoektermen ik heb gebruikt) op het juiste spoor.

Re: 2 films zoek ik de titel van

Geplaatst: 23 apr 2012 16:15
door Mark
JAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

Die heb ik ook gezien toen ik 10 was ofzo!!! COOOL! En ik herinner me nog dat er nog zo'n vrachtwagen was, zijn sidekick ofzo, waar een sportwagen uit kwam.