New Girl

Netflix of Videoland. Van welke serie kan jij momenteel absoluut niet meer loskomen?
Plaats reactie
Gebruikersavatar
filmfreaky
Figurant
Figurant
Berichten: 9
Lid geworden op: 23 okt 2012 12:52

New Girl

Bericht door filmfreaky » 24 okt 2012 14:56

Ik ben helemaal verslaafd aan New Girl.

New Girl is een Amerikaanse sitcom waarvan de eerste aflevering op 20 september 2011 door de Fox Broadcasting Company werd uitgezonden. De hoofdrollen in deze door Elizabeth Meriwether bedachte serie worden gespeeld door Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield, Lamorne Morris en Hannah Simone.

Verhaal
De sukkelige maar schattige Jess (gespeeld door Zooey Deschanel) is op zoek naar een nieuwe woning nadat ze haar vriend betrapt met een ander meisje. Ze komt te wonen in een appartement met drie vrijgezelle mannen: bartender Nick (Jake Johnson), fitnesstrainer Coach (Damon Wayans Jr.) en vrouwenversierder Schmidt (Max Greenfield). Ze overtuigt hen haar te accepteren door te vertellen dat ze bevriend is met modellen. In de eerste afleveringen probeert het drietal haar weer op de been te krijgen.
In de tweede aflevering heeft Coach de serie verlaten. Na de opnames van de pilot werd bekend dat een tweede seizoen van Wayans' serie Happy Endings zou volgen, waardoor hij onverwacht niet meer beschikbaar was voor zijn rol in New Girl. In plaats daarvan werd het personage Winston Bishop (Lamorne Morris) geïntroduceerd. Volgens het verhaal komt Winston terug uit Letland, waar hij professioneel basketbal speelde. Hij onderverhuurde zijn kamer aan Coach.
Aan het begin van de serie is Nicks relatie net beëindigd en hij heeft net als Jess te kampen met liefdesverdriet. Nick zal echter Julia Baker (Lizzy Caplan) ontmoetten en muziekleraar Paul (Justin Long) blijkt een oogje te hebben op Jess. Beide personages, Julia en Paul, zullen naar verwachting in drie afleveringen spelen


bron: Wikipedia

Afbeelding

Seizoen 2 is begonnen!

Gebruikersavatar
Shifty777
Bijrol
Bijrol
Berichten: 12
Lid geworden op: 09 jun 2012 11:28
Locatie: Maastricht

Re: New Girl

Bericht door Shifty777 » 06 jan 2014 18:00

Inmiddels is de eerste helft van seizoen 3 te bekijken en komt het personage Coach (die na de pilot al eruit ging) weer terug.

Heb zelf wel moeten wennen aan de serie, hoofdpersonage Jess is vooral in het begin irritant en niet grappig, maar doordat de overige personages c.q. kamergenoten Nick, Schmidt en Winston zo hilarisch zijn wordt de serie toch leuk. Jess gaat ook minder storen naarmate de serie verder gaat en hij is prima te doen, als je er even doorheen bijt.

Plaats reactie