Snelle vraag

Bar is open!
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Feoreunn
Regisseur
Regisseur
Berichten: 3333
Lid geworden op: 28 jan 2007 22:04
Locatie: Wielsbeke

Bericht door Feoreunn » 27 aug 2007 20:35

PUMA schreef:
gollum36 schreef:Is het normaal dat Google Video 2 uur doet over het uploaden van een korte video?
Is dat een retorische vraag?
Ik heb dat altijd tegen het einde van de maand toe. Bij mij komt dat omdat de downloadcapaciteit op is en dan gaat alles trager.

Gebruikersavatar
gollum36
Walk of Fame
Walk of Fame
Berichten: 13593
Lid geworden op: 12 mei 2003 16:15
Locatie: Zwolle

Bericht door gollum36 » 27 aug 2007 20:37

PUMA schreef:
gollum36 schreef:Is het normaal dat Google Video 2 uur doet over het uploaden van een korte video?
Is dat een retorische vraag?
Nee. Ik vraag me alleen af of het uploadproces wel helemaal lekker gaat. Zeker omdat ik geen progressbalkje zie of zo. En het duurt al zo verdomde lang.

Gebruikersavatar
the catfishman
Filmster
Filmster
Berichten: 588
Lid geworden op: 09 nov 2005 18:55
Locatie: Kampen / Groningen
Contacteer:

Bericht door the catfishman » 27 aug 2007 22:17

El Chivo schreef:Je moet daar eerst de gemeente ingeven en op het volgende scherm kan je preciseren.

Dus als je in Gent zelf moet zijn:

van Gent
naar Gent

volgende scherm

van Gent St Pieters
naar 'adres in kwestie'
:T hartelijk dank.

Gebruikersavatar
sickboy1984
Regisseur
Regisseur
Berichten: 9746
Lid geworden op: 19 nov 2004 09:29
Locatie: ergens

Bericht door sickboy1984 » 31 aug 2007 08:48

Een vraag voor de computer experts.
Prive internet mag niet op mn werk, maar omdat we internet nodig hebben om op onze server te komen kunnen we wel op internet.
Als ik het rustig heb zit ik wel is te serven.
Weet iemand hoe ik al mn internet files kan verwijderen van de computer, als dat uberhaubt mogelijk is.
Heb de cookies en internetbestanden al verwijderd, maar volgens mij kun je nog meer verwijderen, weet iemand wat precies en hoe.

Gebruikersavatar
ash_
Walk of Fame
Walk of Fame
Berichten: 11244
Lid geworden op: 07 mei 2003 18:22
Locatie: Nijmegen
Contacteer:

Bericht door ash_ » 31 aug 2007 09:08

Ik weet niet welke browser je gebruikt maar Firefox heeft een optie om al je private data te verwijderen iedere keer dat je de browser afsluit. Onder Edit -> Preferences -> Privacy. Middels de Settings knop kun je aangeven welke data er verwijderd moet worden. Als je daar alle opties aanvinkt, ben je volgens mij klaar.

Ik neem aan dat IE ook zo'n optie heeft.

Gebruikersavatar
Ayciro
Oscar winnaar
Oscar winnaar
Berichten: 1942
Lid geworden op: 06 apr 2005 10:33
Locatie: Wieringen

Bericht door Ayciro » 31 aug 2007 15:20

Dat is op zich niet voldoende, ook de zoekteksten die je intypt worden opgeslagen in cache files.
En als ze nog aan spionage doen dan zijn er tal van programmatjes die elke tik die je doet bijhoudt.
Maar er is wel een klein eenvoudig tooltje die erg veel weghaalt.
Het mooie is dat je er niets voor hoeft te installeren je extract de 3 bestandjes gewoon in een willekeurige directory bij elkaar op.
Je start het programmatje met Spider.exe, stelt de preverences in, daarna klik je op het vergrootglas met het rode plusje en dan op de ambulance.
Werkt in ieder geval met 2000 en XP met Vista nog niet geprobeerd.

Gebruikersavatar
ash_
Walk of Fame
Walk of Fame
Berichten: 11244
Lid geworden op: 07 mei 2003 18:22
Locatie: Nijmegen
Contacteer:

Bericht door ash_ » 31 aug 2007 17:31

Ayciro schreef:Dat is op zich niet voldoende, ook de zoekteksten die je intypt worden opgeslagen in cache files.
Eh ja, dat valt toch onder cached form information (die je met firefox gewoon kunt verwijderen)?

Gebruikersavatar
dannyB
Walk of Fame
Walk of Fame
Berichten: 14423
Lid geworden op: 18 aug 2003 14:12
Locatie: Schijndel

Bericht door dannyB » 26 sep 2007 15:32

Ik zoek het Engelse woord voor zo'n podium waar de 1e, 2e en 3e plaatsen worden uitgereikt. Kan iemand mij helpen?

Zo'n ding bedoel ik:

...........1
.....2.........3

Gebruikersavatar
patrob
Walk of Fame
Walk of Fame
Berichten: 12596
Lid geworden op: 11 jul 2007 12:04
Locatie: Hengelo
Contacteer:

Bericht door patrob » 26 sep 2007 15:40

dannyB schreef:Ik zoek het Engelse woord voor zo'n podium waar de 1e, 2e en 3e plaatsen worden uitgereikt. Kan iemand mij helpen?

Zo'n ding bedoel ik:

...........1
.....2.........3
In het engels wordt dan volgens mij vaak gesproken over een winners stage of winners podium.

Gebruikersavatar
dannyB
Walk of Fame
Walk of Fame
Berichten: 14423
Lid geworden op: 18 aug 2003 14:12
Locatie: Schijndel

Bericht door dannyB » 26 sep 2007 15:44

Thanx, winner podium is het.

Gebruikersavatar
Dr. Strangelove
Regisseur
Regisseur
Berichten: 6298
Lid geworden op: 02 mar 2003 16:41
Locatie: Tilburg

Bericht door Dr. Strangelove » 26 sep 2007 15:45

Zou het gewoon podium zijn ?? ;-) Afbeelding

zie ook: http://images.google.nl/images?gbv=2&sv ... um+winners

Gebruikersavatar
dannyB
Walk of Fame
Walk of Fame
Berichten: 14423
Lid geworden op: 18 aug 2003 14:12
Locatie: Schijndel

Bericht door dannyB » 26 sep 2007 15:54

Ik heb al een plaatje van google met de zoekterm "winners+podium".

Gebruikersavatar
Touchwood
Walk of Fame
Walk of Fame
Berichten: 13529
Lid geworden op: 19 nov 2005 01:34
Locatie: Tinseltown in the Rain

Bericht door Touchwood » 26 sep 2007 17:20

Hier een stukje over de herkomst van het platform waar jij het over hebt. Het wordt nergens echt met naam geduid of het moet inderdaad gewoon het woord ‘podium’ zijn.
- klik voor verhaaltje over herkomst -
Google komt op verschillende variaties hierop uit: ‘Honor (honour) podium’, ‘reward podium’, ‘winners podium’ en ‘medal podium’.
Waarvan de laatste twee de meest accurate hits scoren van alle gevonden pagina’s in het Engels.

Dus ik denk dat het woord podium wel goed is, Danny. Als je het toch nader wilt duiden zou je het dus prima: ‘Winners podium’ of ‘Medal podium’ kunnen noemen.

Maar je bent er intussen al uit, zie ik. :T

Gebruikersavatar
dannyB
Walk of Fame
Walk of Fame
Berichten: 14423
Lid geworden op: 18 aug 2003 14:12
Locatie: Schijndel

Bericht door dannyB » 26 sep 2007 23:12

Ik wou dat podium ergens voor gebruiken hier op FT. Maar ik ben een beetje aan het knippen en plakken geweest en ik kan er niets moois van maken.

Gebruikersavatar
Calva
Oscar nominatie
Oscar nominatie
Berichten: 839
Lid geworden op: 05 apr 2004 14:37
Locatie: Nijmegen

Bericht door Calva » 27 sep 2007 15:48

Wij zijn op school bezig met een project waarbij wij een Rabobank moeten inrichten.
Nu hebben we voor het bepalen van van de verschillende ruimtes verschillende gegevens gekregen en aan de hand van die gegevens moeten we vervolgens de minimale oppervlakte (in m²) uitrekenen. Een van deze kamers is een kamer waar de server staat. Alleen heb ik geen idee hoeveel ruimte dit in zal nemen. Ik vroeg me dus af of iemand, met wat meer kennis dan ik, mij kan helpen met behulp van de volgende gegevens.

o Voorzien van verhoogde computervloer ( hellingbaan achter deur)
o Afsluitbare, slagwerende, beveiligde, geconditioneerde (onafhankelijke split-unit) ruimte
o Opstelling van no-break installatie c.q. noodstroomvoorziening
o Verdeelkast voor elektra voorzieningen van deze ruimte
o Servers, patchkasten, computermeubel aanwezig
o Er werken 103 mensen, die allen een computer tot de beschicking hebben.

Ik heb geen idee of dat makkelijk/ubberhaupt uit te rekenen maar iig alvast bedankt :)

Plaats reactie