Zeeman

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Marlous
Oscar winnaar
Oscar winnaar
Berichten: 1980
Lid geworden op: 18 aug 2004 13:14
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Zeeman

Bericht door Marlous » 31 okt 2004 17:13

Bij de Zeeman kan je al weken dubbel dvd's kopen voor 2.99 euro...

Geen geld.

Er is er altijd een bekender dan de andere...

Maar Little Shop of Horrors _O_ (en dan nog een film???)
Of Return of The killer Tomatoes...(hilarisch toch) (en dan nog een film) voor 2.99 kan je niet laten liggen...

Gebruikersavatar
Aziez
Filmster
Filmster
Berichten: 742
Lid geworden op: 30 dec 2002 09:50
Locatie: Den Haag

Re: Zeeman

Bericht door Aziez » 31 okt 2004 18:37

Marlous77 schreef: Of Return of The killer Tomatoes...(hilarisch toch) (en dan nog een film) voor 2.99 kan je niet laten liggen...
Ik kan et wel laten liggen...

niet echt mijn "ding"

Gebruikersavatar
Marlous
Oscar winnaar
Oscar winnaar
Berichten: 1980
Lid geworden op: 18 aug 2004 13:14
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door Marlous » 31 okt 2004 18:43

Tja, dat zijn de enige twee namen die ik mij nog kon herrinneren....Dement...sorry..

Gebruikersavatar
Vlappie
Hoofdrol
Hoofdrol
Berichten: 182
Lid geworden op: 26 mei 2004 19:53
Locatie: Groningen

Bericht door Vlappie » 31 okt 2004 19:52

Heb gister ook gezien ja, lagen geen films die ik wou hebben

Gebruikersavatar
jacdewit
Bijrol
Bijrol
Berichten: 10
Lid geworden op: 15 apr 2012 21:46

onderbroekenfirma Zeeman eert Stevan Seagal

Bericht door jacdewit » 31 dec 2012 22:56

onderbroekenfirma Zeeman eert Stevan Seagal, drie dvd’s voor 4,99

Kunnen wij bij Blokker-online heel voordelig Charels Bronson-films kopen (zie elders op deze site), komt firma Zeeman doodleuk met een Steven Seagal-box voor 4,99! Zo komen wij niet meer aan het gezinsleven toe. Seagal is de vuistacteur die jammerlijk lijkt overgeslagen te worden in de Expendabales-serie. Van Chuck Norris (ook leuk!) tot Jet Li (minder..) mogen vechtersbazen in die serie opdraven; Seagal wordt buiten de poort gehouden.

Terecht dat Zeeman hem nu eert met een box. Die bestaat uit de volgende titels: Marked for Death, Out of Reach en The Patriot. The Patriot is misschien een film die hij beter niet had kunnen maken. Als je de film verwachtingsvol aanzet (video/dvd; in de bioscoop verschijnt het niet) dan zit je klaar voor een lekkere knokpartij. En liefhebbers van Americana worden al helemaal onrustig van die titel. Helaas. Geen, of in ieder geval weinig, knokkerij in The Patriot. Wel een slaapverwekkend verhaal over een uitgebroken virus. Jah, dan zappen we wel naar Discovery o.i.d.

De firma Zeeman heeft er nog twee titels in de box gestopt (en dat voor die prijs!). Out of Reach heeft een Chinese regisseur aan boord. Wordt dit een John Woo-spektakel? Po-Chih Leong heeft enige faam voor de regie van Dang doi lai ming (Hong Kong 1941) met upcomming ster Chow Yun Fat. Verdomme, weer geen succes. Out of Reach mist ook maar iets van adrenaline. Kunnen die producenten aan de andere kant van de oceaan zo’n Seagal nu eens in zijn kracht zetten?!

Jawel. Dat gebeurde met Marked for Death. Dit is het echte Stevan Seagal-werk. Na Above the Law en Hard to Kill zijn derde optreden die de kassa’s deden rinkelen. De verdwaalde regisseur in kwestie was Dwight H. Little. Hij kreeg brood op de plank met Halloween 4 en Free Willy 2. Een mens moet ook eten. In Marked was zijn taak Seagal tot grote hoogte te stuwen en dat lukte. Market to Death is een opwindende gevecht- en actiefilm. Om een of andere reden is het gezin van de ster gemarkeerd om te worden gedood en er zijn sukkels die denken dat ten uitvoer te brengen.

Marked to Death is 21 jaar oud. B-film is de laatste die Stevan Seagal van advies wil voorzien, maar deze baas had beter focus op dit soort producties kunnen houden dan te komen met geëmmer over virussen. Wellicht dat Stallone hem dan had uitgenodigd voor Expendabales. Naast prima onderbroeken heeft Zeeman ook boxen van Jean Claude Van Damme en Silvester Stallone aanbieding. 4,99, sla - of stomp - uw slag.

Plaats reactie