Film The love letter uit 1998 met Campbell Scott, Hallmark

Op zoek naar een filmtitel of een fragment?
brenda1970
Figurant
Figurant
Berichten: 1
Lid geworden op: 31 aug 2010 22:23

Film The love letter uit 1998 met Campbell Scott, Hallmark

Bericht door brenda1970 » 31 aug 2010 23:01

Ik heb deze film gevonden en is een prachtig verhaal :

In 1959 , Jake Belknap , een jonge , eenzame , alleenstaande man in Brooklyn, New York is op zoek naar gebruikte meubelen zijn onlangs verworven appartement inrichten . Wandelen in een gedeelte van de wijk , dat bevat zeer grote, oude , prachtige herenhuizen over worden afgebroken , vindt hij een werf verkoop van antieke meubelen uit een herenhuis staat te worden gesloopt , en is gefascineerd door een antieke roll -top -desk van de 1800 , die hij koopt .

Na het ophalen van het bureau thuis, hij opent een lade en vondsten originele briefpapier van de vorige eeuw , samen met enkele oude zegels uit die periode. Hij vindt ook een liefdesbrief van een vrouw genaamd Helen Elizabeth Worley , die leefde in het Brooklyn van de jaren 1880 , naar haar verloofde.

Enchanted met de letter , voelt hij zich gedwongen om Helen te beantwoorden , door te schrijven naar haar met behulp van de oude briefpapier , pen en inkt , en om een 1869 stempel op de brief (van zijn collectie ) en mailing zij bij de oude " Wister " postkantoor, die is al decennia lang in Brooklyn , ongewijzigd door de tijd.

Hij keert terug en opent de tweede lade te vinden voor zijn grote schrik , dat Helena heeft zijn brief ontvangen , en ze wil weten wie hij is en waarom hij heeft geschreven voor haar. Hij schrijft haar een brief , waarin die hij is, en het feit dat hij leefde in het jaar 1959 en hoewel ze verliefd op elkaar, om te voldoen aan onmogelijk is, omdat van de jaren tussen hen . Verwacht een definitieve, lange liefdesbrief van haar te ontvangen , is hij verrast te vinden in de onderste lade , op slechts een foto van haar en de inscriptie "Ik zal nooit vergeten" .

Na het doen van onderzoek naar haar verblijfplaats , vindt hij uiteindelijk haar graf in een plaatselijke begraafplaats , en op haar grafsteen is gegraveerd, "Ik ben nooit vergeten" . Miss Worley was overleden in 1934.


Ik weet inmiddels dat ik deze film ooit had gezien op Hallmark en dat de film op dvd alleen verkrijgbaar is in Amerika.
Ik wil hem heel graag hebben...Wie kan mij helpen?
Het is een fantastische film en zeker de moeite waard om te zien.
Bijlagen
the love letter, (1998).jpg
The love letter.
the love letter, (1998).jpg (15.83 KiB) 4466 keer bekeken

Plaats reactie